Saturday, 23 April 2011

PRODUK PENJAGAAN RAMBUT - FOR VOLUME

Hola...hola semua..
hari ni emma nk kongsi produk rambut yang emma br cuba..
produk ni boleh didapatkan di outlet shins..
semalam emma nak cari hot rollers, malangnya shins di ampang point xde hot rollers tu,
so, kn car kat outlet lain la...
ok, produk ni brand carlton, harga setiap satu rm62, tp disebabkan shins bg produk yg kedua tu 15% maka harganya murah ckit la..total RM114.70




Percubaan pertama ini adalah malam semalam..
balik rumah terus pakai...
& pagi tadi bangun, rambut lembut dan nmpk tebal, n tak oily...
pagi ni pun emma mandi n pakai syampoo carlton ni, blow rambut n spray the volume up..
hasilnya sgt cntik..

so, boleh la try...





No comments:

Post a Comment